Text Example

Black Friday - Foloseste codul - bf2023 - pentru a beneficia de 10% discount la toate ceasurile active in site.

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare ai site-ului pentru evitarea eventualelor neintelegeri.
Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
Pmg Brand Distribution SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continutul site-ului Jomapel.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Pmg Brand Distribution SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Jomapel.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Jomapel.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverele sau e-mail-urile expediate nu contin virusi informatici. Jomapel.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Jomapel.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, sau stocul afisat pe site este cel exact (stocul fiind variabil) si nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Cu toate acestea Jomapel.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 zile de la livrarea acestora. Jomapel.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Jomapel.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Jomapel.ro nu poate fi facut raspunzator de eventualele mici imperfectiuni legate de asamblarea componentelor ceasului in cazul in care clientul reclama defecte legate de pozitionarea indicatorilor, sau ornamentelor, abateri de ordinul marimilor foarte mici care nu afecteaza functionarea produselor.

Formularul de inscriere
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Jomapel.ro pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Produse
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Jomapel.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a Jomapel.ro fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.
Parteneri
Jomapel.ro are contracte si intelegeri comerciale de revanzare cu producatori autohtoni sau cu importatori marcilor prezenti in site-ul Jomapel.ro. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre Jomapel.ro.

CONDITIILE CERTIFICATULUI DE GARANTIE
In perioada de garantie aveti dreptul sa reparati gratuit orice defectiune a produsului dvs. care face obiectul garantiei, in conditiile respectarii recomandarilor si instructiunilor generale de utilizare, transport si depozitare incluse in Certificatul de Garantie.
Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanta, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Bunului sau Serviciului.

Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.
Abaterile maxime de la precizia de functionare a ceasurilor quartz si autoquartz (chinetic) este de +/- 20 secunde pe luna.
Abaterile maxime de la precizia de functionare a ceasurilor mecanice manuale sau automatice sunt de la +/- 10 secunde pe zi pana la +/- 30 secunde pe zi.
Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: cureaua, bratara, carcasa, cadranul, coroana.
In cazul in care defectul reclamat nu intra sub incidenta conditiilor de garantie si se constata ca defectul afecteaza mecanismul ceasului Bunul primeste respingere de garantie.

Garantia nu acopera urmatoarele situatii:
Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;
Produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul acestora;
Defectiuni aparute ca urmare a unei manipulari si pastrari necorespunzatoare (de ex. schimbarea datei ceasului in intervalul orar 20:00 - 04:00, aplicarea de socuri, interactiunea cu detergenti, cosmetice sau produse petrochimice, pastrarea in medii cu praf, umezeala excesiva sau agenti corozivi, campuri magnetice puternice, mentinerea bateriei in stare consumata in interiorul ceasului, etc).
Nerespectarea recomandarilor privind etanseitatea sau nerespectarea instructiunilor de utilizare;
Deteriorari provocate de incendii sau catastrofe naturale;
Deteriorari derivate din uzura, vechime (de ex. zgarierea sticlei, alterarile culorii sau a materialului bratarilor metalice sau curelelor produse din piele, material textil, cauciuc si alte materiale etc.);
Orice deteriorare indiferent pe ce parte a ceasului, rezultata din folosirea anormala sau abuziva, lipsa de ingrijire, neglijenta, accidente (lovituri, izbiri, geamul spart etc), folosirea necorespunzatoare a ceasului si nerespectarea instructiunilor de utilizare, in special in ceea ce priveste depasirea limitelor de etanseitate, daca se constata ca aceste cauze au determinat defectiunea reclamata de Cumparator.
La ceasurile din categoriile fara rezistenta la apa, cu indicatie WR (Water resistent, adica cele care sunt prevazute in contact accidental cu apa), si cele care au indicatie de 30m/ 3ATM/ 3Bar/ 100ft se constata prezenta apei in interior.

Categ.

Indicatie WR pe cadran sau pe carcasa ceasului

Contact accidental cu apa, stropi, spalat pe maini

Contact frecvent cu apa (de ex. dus)

Inot de suprafata

Scufundari neprofesionale, Sarituri in apa

Scufundari profesionale

Folosirea coroanei sau a butoanelor sub apa

I

Fara rezistenta la apa

Nu

Nu

Nu

Nu

Nu

Nu

II

Cu indicatie WR (Water resistent)

Da

Nu

Nu

Nu

Nu

Nu

III

30m/ 3ATM/ 3Bar/ 100ft

Da

Nu

Nu

Nu

Nu

Nu

IV

50m/ 5ATM/ 5 Bar/ 165 ft

Da

Da

Nu

Nu

Nu

Nu

V

100m/ 10ATM/ 10Bar/ 330 ft

Da

Da

Da

Nu

Nu

Nu

VI

200m/ 20ATM/ 20Bar/ 660 ft

Da

Da

Da

Da

Nu

Nu

VII

peste 200m/  20ATM/ 20Bar/ 660 ft

Da

Da

Da

Da

Da

Nu


Corodarea carcasei si a bratarii este cauzata din cauze biologice (de ex. aciditatea crescuta a transpiratiei);
Defectiunea este cauzata de folosirea impropie, brusca sau neatenta a Bunului (coroana sau butoanele smulse, urme de lovitura pe carcasa, bratara sau curea rupta, ecran spart).

Durata de viata a bateriei.

Bateria consumata dupa expirarea termenului de garantie de 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii.
Certificatul de garantie si factura fiscala nu sunt prezente cand se solicita service.

Garantia devine nula in urmatoarele situatii:
Reclamatia nu este insotita de certificatul de garantie si factura fiscala.
Pierderea certificatului de garantie.
Bunul/produsul primeste respingere de garantie.

Daca defectul constatat face obiectul garantiei cumparatorul are dreptul in mod gratuit la:
Repararea produsului cumparat si inlocuirea subansamblelor mecanismului defect;
Inlocuirea integrala a produsului cu unul identic sau similar doar in cazul in care acesta nu poate fi reparat.

METODE DE PROTEJARE SI INTRETINERE
Nu trageti niciodata coroana daca ceasul nu este uscat complet.
Nu folositi butoanele sau coroana cand ceasul este in apa sau este umed.
Daca ceasul are o rezistenta la apa de 5 ATM sau mai mare si a fost purtat la mana in contact cu apa sarata, este recomandabil sa il spalati cu apa si sapun dupa fiecare utilizare si sa il uscati complet prin stergere cu o carpa uscata.
Evitati diferentele de temperatura. Acestea produc condens in interiorul ceasului (de ex. ceas in zapada in zi de iarna foarte insorita sau ceas in apa rece in zi de vara foarte calda);
Daca s-a produs condens in interiorul ceasului, trageti coroana in pozitie externa si puneti ceasul la uscat, in loc cat mai cald si lipsit de umiditate.
Pastrati ceasul intr-un loc cat mai uscat pe durata transportului sau a depozitarii.
Daca ceasul are baterie si nu il purtati o perioada mai indelungata de timp, este recomandabil ca pentru perioada cat depozitati ceasul sa scoateti bateria din ceas.
Unele ceasuri quartz sunt prevazute cu mecanism EOL (End of Life) prevazut cu o modalitate de indicare a sfarsitului de viata al bateriei. Astfel bateria trebuie schimbata daca secundarul ceasului sare din 2 in 2 secunde (sau din 4 in 4 secunde, in functie de model). Aveti la dispozitie aproximativ 2 saptamani de functionare normala a ceasului.
Pentru a curata ceasul folositi o carpa moale inmuiata intr-o solutie moderata de detergent neutru. Nu folositi niciodata detergenti volatili.
Verificati din timp in timp starea curelei sau a bratarii, precum si a axelor telescop care sustin carcasa. Scad astfel sansele de a pierde ceasul de la mana prin deteriorarea accidentala a acestora.
Nu expuneti ceasul la variatii de temperatura mari sau la umiditate, la soare sau campuri magnetice.
Intotdeauna dupa inot, clatiti ceasul cu apa calduta si folositi o carpa moale pentru uscare. Asigurati-va ca inainte de clatire coroana este insurubata, iar indicatorii cronografului (daca este cazul) sunt in pozitia initiala. Nu activati functia cronograf si nu schimbati data si ora sub apa.
Prin prezentul certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie si instructiunile de functionare inscrise in prezenta si faptul ca a primit Bunul in perfecta stare.

Pretul
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din timpul plasarii comenzii sau cu cel stabilit de comun acord cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Site-ul jomapel.ro ofera clientilor sai preturi foarte bune de achizitie. Produsele sunt semnalate prin doua preturi (pret recomandat de catre producator - PRP - taiat cu o linie si pretul de vanzare - fiind pretul produsului de vanzare la momentul respectiv). Aceste produse nu le consideram la reduceri, promotii sau alte oferte. Magazinul nostru nu face reduceri, promotii sau alte oferte promotionale.

Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, in aceasi stare in care a fost primit, fara urme de purtare, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca Jomapel.ro nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

Jomapel.ro isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Jomapel.ro se straduie sa va ofere produse de foarte buna calitate ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la jomapel@jomapel.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe prima pagina a site-ului. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.
Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa jomapel@jomapel.ro. Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie. ATENTIE!!! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs. Jomapel.ro va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data anuntarii in scris a contractului de catre dvs. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de utilizare cookie-uri
Vezi Politica de utilizare cookie-uri care face parte din Termenii si conditiile acestui site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Vezi Prelucrarea datelor cu caracter personal care face parte din Termenii si conditiile acestui site.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre jomapel.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Jomapel.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la jomapel@jomapel.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.